Casa Faretto - dromend genieten

Casa Faretto – comfortabel en smaakvol

Vanuit Casa Faretto is het Piemontese wijnlandschap uitstekend te ontdekken. Het verblijf in Casa Faretto mag natuurlijk niet achterblijven in deze ontdekkingstocht. We hebben er daarom voor gezorgd dat dit op een gelijk niveau staat van al het moois dat de regio te bieden heeft. Casa Faretto rust op een fundament dat halverwege de 19e eeuw is geplaatst. En ondanks dat de grondige renovatie eigenlijk een complete nieuwbouw inhield, heeft Casa Faretto haar originele signatuur weten te behouden. Dit zie je terug in diverse details van het huis zoals de trappen, de plafonds en de niches met oude balken. Het huis is zeer comfortabel, smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne voorzieningen.

 

“Wij hadden een geweldige tijd in Casa Faretto. Het uitzicht vanuit de grote woonkeuken is fantastisch. Bij helder weer kun je zelfs de Alpen zien liggen. De woning zelf is van alle gemakken voorzien: vaatwasser, snelle wifi, pastamachine, noem het maar op. Het zal je aan niets ontbreken!. “

Cindy van Hunen

Casa Faretto – Collina

Je zal je niet snel verloren voelen in de ruimte (250m2) die Collina biedt. Met een keuken / eetkamer van 80m2 is Collina de middelste en grootste woning in het complex. De indeling is dusdanig gekozen dat Collina altijd intiem zal blijven aanvoelen. De vier slaapkamers (met eigen badkamer) van Collina zijn met elkaar verbonden door de vide. Op de vide is ook een voetbaltafel geplaatst. Naast de grote keuken / eetkamer beschikt Collina over een fijne lounge ruimte voor 10 personen. Grenzend aan de keuken, met grote schuifdeuren naar buiten, is er een groot terras met een extra privé zwembad. Uiteraard met comfortabele ligbedden en loungeset.

Casa Faretto - Monviso

Vanuit de slaapkamer van Monviso kijk je uit op de Franse Alpen met de 4000 meter hoge berg Monviso als centraal punt. Monviso is halfvrijstaand, en beschikt over 2 slaapkamers met eigen badkamer. De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur, en grenst aan de eet- en woonkamer. De totale oppervlakte van Monviso beslaat 120m2 op 2 verdiepingen. Voor de woning is er een heerlijk plekje gecreëerd om te genieten van een maaltijd. Bij het zwembad is een relax gebied met comfortabele ligbedden, en er is een heerlijke eigen loungeplek met pergola om met een wijntje weg te dromen.

Casa Faretto - Collina en Monviso

Casa Faretto bestaat uit drie woningen waarvan er twee verhuurd worden. Dit zijn Collina en Monviso. De woningen kunnen separaat of in combinatie met elkaar gehuurd worden. Als Collina en Monviso samen gehuurd worden, dan is Casa Faretto geschikt voor families en vriendengroepen tot 12 personen. In totaal beschikt Casa Faretto dan over 2 woonkamers met keukens, en 6 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Dit creeert enerzijds privacy en anderzijds alle ruimte om alles samen met elkaar te doen. De grote woon/leefkeuken in Collina zorgt hiervoor, en buiten zijn er genoeg plekjes om met z’n allen samen te zijn, bijvoorbeeld onder de portico met buitenkeuken, of toch even alleen. Een ideale plek om mooie herinneringen samen te maken!

Casa Faretto - centraal en rustig

Casa Faretto ligt op een heuvel en heeft rondom een vrij uitzicht. Het huis wordt omgeven door velden en wijngaarden. Het dichtstbijzijnde dorp, Costigliole d’Asti, ligt op een auto rijafstand van 7 minuten, ongeveer 5 km. Het hele terrein is ongeveer 7.500m2 groot, waarvan de tuin 2.500m2 is en volledig omheind. Aan de zuidkant van het huis ligt het zwembad, met zout-elektrolyse, voor gemeenschappelijk gebruik. Er is bij het huis een ruime parkeerplaats op eigen terrein, binnen het hek. En vanuit deze rust van Casa Faretto ligt Asti op 20km afstand, Alba op 25km en Turijn op 70km.

 

Als Italië je lief is, dan zal Piemonte je hart veroveren.

Ontdek Piemonte vanuit Casa Faretto