Casa Faretto - dromend genieten

Casa Faretto – comfortabel en smaakvol

Vanuit Casa Faretto is het Piemontese wijnlandschap uitstekend te ontdekken. Het verblijf in Casa Faretto mag natuurlijk niet achterblijven in deze ontdekkingstocht, we hebben er daarom dan ook voor gezorgd dat dit op een gelijk niveau staat van al het moois wat de regio te bieden heeft. Casa Faretto rust op een fundament dat halverwege de 19e eeuw is geplaatst. En ondanks dat de grondige renovatie eigenlijk een complete nieuwbouw inhield, heeft Casa Faretto haar originele signatuur weten te behouden. Het huis is zeer comfortabel, smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne voorzieningen.

Casa Faretto – centraal en rustig

Casa Faretto bestaat uit drie woningen; Monviso, Collina en Valle. De woningen kunnen separaat of in combinatie met elkaar gehuurd worden. In totaal beschikt Casa Faretto over drie woonkamers met keukens en acht slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Het huis ligt op een heuvel en heeft rondom een vrij uitzicht. Het dichtstbijzijnde dorp ligt op een auto rijafstand van 7 minuten. De autosnelweg ligt 5 minuten weg. Optimale vrijheid en privacy dus, maar niet afgesloten. Rondom het huis ligt een tuin van zo’n 5.000 m2. Aan de zuidkant van het huis ligt het zwembad voor gemeenschappelijk gebruik.

Casa Faretto - Monviso

Vanuit de slaapkamer van Monviso kijk je uit op de Franse Alpen met de 4000 meter hoge berg Monviso als centraal punt. Monviso beschikt over 2 slaapkamers met eigen badkamer. De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur en grenst aan de woonkamer. De totale oppervlakte van Monviso beslaat 85m2. Voor de woning is er een heerlijk plekje gecreëerd waar het onder de pergola lekker genieten is van een maaltijd. Bij het zwembad is er voor Monviso een relax gebied gereserveerd met een loungeset en comfortabele ligbedden.

Casa Faretto - Valle

Vanaf het ruime terras van Valle is het uitzicht over de vallei (valle) fabuleus. Valle is een compacte woning van 75m2 en beschikt naast de 2 slaapkamers met eigen badkamer over een woonkamer met keuken. Ook hier is de keuken voorzien van koelkast, oven, vaatwasser en kookplaat. Liggend op de B&B Italia chaise longues is ook vanuit de woonkamer het uitzicht op de vallei prachtig en zal het af en toe moeite kosten om weer op te staan.

Casa Faretto - Collina

Je zal je niet snel verloren voelen in de ruimte (250m2) die Collina biedt. Met een keuken / eetkamer van 80m2 is Collina de grootste woning in het complex, maar de inrichting is
dusdanig gekozen dat Collina altijd intiem zal blijven aanvoelen. De vier slaapkamers (met eigen badkamer) van Collina zijn met elkaar verbonden door de vide. Op de vide is ook een voetbaltafel geplaatst. Naast de grote keuken / eetkamer beschikt Collina over een fijne lounge ruimte voor 10 personen. Grenzend aan de keuken is er een groot terras met een privé zwembad.

Als Italië je lief is, dan zal Piemonte je hart veroveren.

Ontdek Piemonte vanuit Casa Faretto