Ontdek de wijngaarden van Piemonte

Casa Faretto – una casa vacanza speciale

Midden in het centrale wijnlandschap van Piemonte ligt vlak bij het dorp Costigliole d’Asti een pracht van een vakantiehuis. Een huis om in en bij weg te dromen, met een uitzicht wat je adem doet wegnemen. Casa Faretto zal, na een grondige verbouwing van bijna drie jaar, in juni 2023 haar deuren weer openen en haar gasten een heerlijke uitvalsbasis bieden om al het mooie van Piemonte te ervaren. Casa Faretto bestaat uit drie woningen waarvan er twee verhuurd worden; Collina en Monviso. De woningen zijn luxe uitgevoerd en beschikken over alles om een geslaagde vakantie mogelijk te maken.

De prachtige omgeving van Piemonte

Toen in 2014 Unesco het wijnlandschap van Piemonte: Langhe-Roero en Monferrato opnam in haar World Heritage List duurde het toch nog een paar jaar voordat de Lonely Planet zich ook realiseerde dat deze vrij onbekende Italiaanse regio een topper is. Maar in 2018 benoemde de bekende reisgids Piemonte als een van de topbestemmingen voor een heerlijke vakantie. Uitstekende cuisine, prachtige landschappen en een ontluikende culturele scene waren slechts een aantal uitspraken om Piemonte te beschrijven.

Lonely Planet picked Piedmont as the world’s top region to visit

Ontdek het hart van Piemonte

Piemonte is een van de grootste Italiaanse regio’s met als hoofdstad Turijn. De grootste, en meest bekende, wijngebieden van Piemonte liggen in en rond het gebied Langhe-Roero en Monferrato. En daar valt veel te ontdekken en te genieten. Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie.

Als Italië je lief is, dan zal Piemonte je hart veroveren.

Ontdek Piemonte vanuit Casa Faretto

Maak kennis met het moois wat Piemonte te bieden heeft

Klik op één van de onderstaande foto’s of open de gallery voor het complete overzicht.